Tips van de chef's





De tips van de 'grote chef's' van Tenerife.



Een van de problemen van mensen die buiten hun gebied van hun gastronomische kennis reizen, worden geconfronteerd, is kiezen waar te gaan eten. De juiste keuze maken uit de vele restaurants is niet altijd makkelijk. Deze groep kan een goede leidraad zijn en soms krijg je een tip van vrienden, maar niet iedereen heeft dezelfde smaken of budget.





Maar waar eten Víctor Planas en Stefania Giordano, van Kensei op hun vrije dagen? En wat bevelen Juan Carlos Padrón en María José Plasencia, van El Rincón de Juan Carlos, aan? En Erlantz Gorostiza, chef-kok bij MB, Martín Berasategui's pica in The Ritz-Carlton hotel, Abama? En Niki Pavanelli, van IlBocconcino? Andrea Bernardi en Fernanda Fuentes, van Nub? Adrián Bosch en Eduardo Domínguez, uit San Hô, en Diego Schattenhofer, uit Taste 1973 gidsen u naar hun favoriete eetspots op Tenerife. ADEJE CASA JUAN Avenida Viera y Clavijo, 12, Esquina Constitución | Tel.922 78 16 35 “Casa Juan is het typische stadscafé-restaurant waar je een ideale sfeer en lokale producten vindt. Ze hebben lapas, traditionele Canarische gerechten en het zit steeds vol omdat de prijs-kwaliteitverhouding erg goed is”. volgens van Víctor Planas, chef van Kensei. CHAMACHETE TF-82. Carretera General de Adeje a Guía de Isora. Tijoco Bajo| Tel 922 78 05 31 Aanbevolen door Juan Carlos Padrón en María José Plasencia (El Rincón de Juan Carlos) Dit "generatierestaurant" in Tijoco Bajo aan met een zeer goede vleeskaart en typische Canarische recepten". Het echtpaar wijst ook op de opmerkelijke wijnkaart en adviseert om te reserveren, aangezien het een erg drukke plaats is.